hayat, aldığımız nefeslerin toplamı değil, nefesimizi kesen anların toplamıdır...

6 Temmuz 2009 Pazartesi

LUTRA EKIBI ILE KUSADASI' NDA BIR GÜN...


Lutra Ekibi ile Finike' de ayrıldıktan sonra bir daha görüşme fırsatımız olmamıştı. Claartje ve Thijs, yazlarını Türkiye ve Yunanistan sularında geçirdiler. Hollanda'ya, evlerine dönmeden bir gün önce onlarla Kuşadası'nda buluşma fırsatı yakaladık. 19.10.2008 günü atladık arabamıza ve onları Kuşadası Setur Marina'dan aldıktan sonra Değirmen Restoran' a gittik. Çaylarımızı içip önce biraz doğa yürüyüşü yaptık.


Şunu söylemeliyim ki çocuklu aileler için ideal bir yer. Fazla kalabalık değil, çocukların güvenli ve eğlenceli vakit geçirebileceği, doğal bir yer.







Neyse, çok geçmeden yemek için masamıza geçtik. Yazın neler yaptığımızdan bahsettik. Rastlaştığımız Rally tekneleri hakkında konuştuk, rally anılarımızı tazeledik. Gelecek yılkı planlarımızı paylaştık. Gün, nasıl geçtiğini anlamadan sona eriyordu yavaş yavaş... Yarın yola çıkacaklardı ve son hazırlıkları yapmaları için karanlığa kalmadan onları marinalarına bıraktk. 15 dakikalık vedalaşma töreni :) ardından bir kez daha onlardan ayrıldık.
EMYR' in bize kazandırdığı çok şey vardı... Denizcilik tecrübesi, Tarihi yer bilgisi ve tabi ki Dostluk!

Hiç yorum yok: